Jobba med it hos oss

Vill du vara med och driva innovativa it-lösningar och bidra till tekniska framsteg? Och samtidigt bidra till samhällsnytta genom att få människor i arbete och företag att växa? Då är vi rätt arbetsgivare att välja.

Jobba i team med den senaste tekniken

På Arbetsförmedlingen är vi över 1 000 medarbetare som bygger, levererar och underhåller it-verktyg och plattformar till verksamheten. Vi jobbar i sprintar, tvärfunktionellt och du får tidigt egna ansvarsområden. Vi har en inkluderande kultur med kollegor som hjälper och lyfter varandra. Samarbete och kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet.

Det finns många spännande områden att jobba och utvecklas inom. Våra digitala tjänster används dagligen av hundratusentals arbetssökande och arbetsgivare. Ta chansen att göra karriär inom it och samtidigt göra nytta för samhället.

Sök våra it-jobb

Mer om Arbetsförmedlingen som arbetsgivare och vad vi erbjuder

Våra medarbetare berättar

Att göra skillnad för arbetssökande ger mening i arbetet. Möt fyra av våra medarbetare som berättar hur det är att jobba med it på Arbetsförmedlingen – och göra nytta på riktigt.

– Du kommer kunna utvecklas väldigt mycket här.

film
/

1 minut 21 sekunder

Mathilda är systemutvecklare.

Nytta och möjligheter med AI

Artificiell intelligens, AI, skapar många möjligheter. På Arbetsförmedlingen använder vi AI främst för att skapa nytta för våra arbetssökande och arbetsgivare. Möt Andreas Henningsson, senior strateg AI och data, som i ett studiosamtal berättar om hur Arbetsförmedlingen jobbar med AI och varför vi satsar mycket på det.

Så jobbar vi med AI

film
/

8 minuter 23 sekunder

Andreas Henningsson, senior strateg AI och data, samtalar med Nina From, uppdragsledare inom it.