Träffa oss på mässor

Vi är med på mässor och andra evenemang för att berätta om vad Arbetsförmedlingen har att erbjuda som arbetsgivare.

Arbetsförmedlingen är en modern myndighet med ett samhällsviktigt uppdrag. Här finns stora möjligheter för dig som vill bidra. Hos oss kan du inte bara jobba som arbetsförmedlare utan även inom yrkesområden som it, juridik, inköp och upphandling, verksamhetsutveckling och ekonomi.

Mässor 2024

Nackademins branschdagar it, 8 oktober

Vi finns på plats när yrkeshögskolan Nackademin har sin branschdag om it i höst. Som en av Sveriges största myndigheter har vi många spännande jobbmöjligheter inom it. Välkommen att träffa oss från Arbetsförmedlingen så berättar vi mer.

Digital mässa Virtual Career Days, alla branscher, 17 oktober

Vi finns på plats den 17 oktober 2024 för att berätta om hur det är att jobba på Arbetsförmedlingen. Vi är en av Sveriges största myndigheter med jobbmöjligheter inom många olika spännande områden och på många olika platser i landet. Välkommen att träffa oss i vår digitala monter!

Digital mässa Virtual Career Days, it branschdag, 26 november

Den 26 november 2024 finns vi i vår digitala monter för att berätta om hur det är att jobba med it på Arbetsförmedlingen. Som en av Sveriges största myndigheter har vi många spännande jobbmöjligheter inom it. Välkommen att chatta med oss och ta del av filmer, erbjudanden och mycket annat.

Kommande events på Virtual Career Days