Jobba med it hos oss

Vi utvecklar framtidens system redan idag. Möt tre av våra medarbetare som berättar hur det är att jobba på Arbetsförmedlingen.

Jobba i team med den senaste tekniken

På Arbetsförmedlingen är vi tillsammans över 1 000 medarbetare som bygger, levererar och underhåller it-verktyg och plattformar till verksamheten – och som bidrar till samhällsnytta genom att få människor i arbete och företag att växa.

Inom it-området tillämpar vi produktstyrning och arbetar agilt. Vi jobbar i sprintar, tvärfunktionellt och du får tidigt egna ansvarsområden. Du har möjlighet att jobba upp till hälften av arbetstiden på distans. Vi har en inkluderande och tillåtande kultur där samarbete och kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet.

Arbetsförmedlingen är en stor arbetsgivare inom it och det finns många innovativa områden att jobba och utvecklas inom. Vill du göra karriär inom it och samtidigt bidra till samhällsnytta – då är vi rätt arbetsgivare att välja.

Tillsammans får vi Sverige i arbete!

Sök våra it-jobb i Platsbanken

Vad vi erbjuder

Kompetensutveckling

Vi har ett stort utbud av interna och externa utbildningar och andra kompetensutvecklingsmöjligheter. En stor del av lärandet sker även i arbetsvardagen tillsammans med dina kollegor.

Hälsa och friskvård

Du har möjlighet att träna på arbetstid en timme i veckan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag på 3 500 kr per år. Hos oss finns hälsoinspiratörer som inspirerar våra medarbetare inom områden som utvecklar hälsan på arbetsplatsen.

Flexibel arbetstid och arbetsplats

Vi vill ge våra medarbetare balans i vardagen. Hos oss har du möjlighet att jobba upp till hälften av arbetstiden på distans. Vi har även flexibel arbetstid som kan tillämpas när arbetet så medger.

Vi är fler än 150 personer som jobbar med Pega – vi behöver bli fler!

Vi söker dig som jobbar inom Pega och vill ta nästa steg i karriären. För dig som är intresserad men inte har tidigare erfarenhet av Pega finns ett attraktivt traineeprogram. Nästa program startar hösten 2023.

Se filmen för mer information och lämna sedan dina kontaktuppgifter.

Intresseanmälan till nästa Pega-traineeprogram

Spontansökan för dig med Pega-kompetens

ingen

Vi söker Pega-kompetens

Jobbar du med Pega och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du komma till oss.