Yrkesväxla - hitta jobb inom hotell, restaurang och turism

Publicerad: 2024-05-16

Nu fortsätter vår nya serie webbinarier om att växla yrke inom det du kan. Dina erfarenheter kan öppna helt nya jobbmöjligheter – även inom oväntade yrken. I det här avsnittet är det yrken inom hotell, restaurang och turism som är i centrum. Det här kan bli din guide till att våga växla till ett nytt yrke.

 I vårt webbinarium får du tips om hur din kompetens från andra yrken kan öppna dörrar till jobb inom hotell, restaurang och turism.

I vårt webbinarium får du tips om hur din kompetens från andra yrken kan öppna dörrar till jobb inom hotell, restaurang och turism.

Har du kört fast i ditt jobbsökande och vill se nya möjligheter? Din utbildning och erfarenhet kan vara gångbar inom andra branscher och yrken än vad du söker idag. I vårt nästa program om att yrkesväxla fokuserar på jobben inom hotell, restaurang och turism.

I programmet får du allt du behöver för att kunna yrkesväxla inom branschen. Vi tar dig direkt till jobben där arbetsgivarna behöver anställa nu.

– I sändningen ger vi dig vägen direkt till jobbmöjligheterna och gör det enkelt att hitta arbetsgivarna, säger Michaela Briland, jobbsökarexpert och programledare.

Anmäl dig direkt till webbinariet (recruto.se)

Här kan du delta i webbinariet 21 maj

Använd det du kan

Det kan ju vara så att jobben du söker är svåra att få samtidigt som det finnas många jobb inom något annat som dessutom känns mer nytt och lockande.

– Vi hjälper dig se hur värdefulla dina kompetenser är och hur du kan använda dom inom hotell, restaurang och turism, säger kollegan Per Westberg.

Det här kan bli din guide till att upptäcka ditt nästa karriärsteg. Du kanske upptäcker en helt ny yrkesroll inom hotell, restaurang eller turism. Och jobbet kan du troligtvis söka med de kompetenser som du har idag. Det här programmet vill du inte missa.

Här hittar du jobb inom hotell, restaurang och turism

Kolla upp yrken som skulle kunna passa dig och dina kompetenser och hitta jobbannonserna direkt i Platsbanken.

En hel vår med yrkesväxling

Hela våren kommer fler avsnintt i webbinarium-serien om yrkesväxling inom olika yrkesområden. I väntan på kommande sändningar kan du ta del av idéer och jobbtips från första webbinariet om att yrkesväxla inom vården.

Yrkesväxla inom vården - läs och hitta annonser

Yrkesväxla inom service, handel och sälj - läs och hitta annonser

Yrkesväxla inom industri - läs och hitta annonser

Sändningar

Yrkesväxla inom vården - sändes i februari

Yrkesväxla inom service, handel och sälj - sändes i mars

Yrkesväxla inom industri sändes i april