"Vi kan bidra till att många människor utvecklas och mår bra"

Sali Saad Tobia, kontrollhandläggare på Arbetsförmedlingen.

Sali Saad Tobia är kontrollhandläggare hos oss och jobbar på vårt kontor i Köping. Här berättar Sali hur det är att arbeta på Arbetsförmedlingen.

Vad var det som gjorde att du sökte dig till Arbetsförmedlingen?

– Jag ville prova något annat och anta nya utmaningar. För mig var det viktigt med kontorstider för att få arbetet att funka med familjelivet. Jag trivs väldigt bra och är glad för att jag vågade byta bransch.

Vilken uppfattning hade du om Arbetsförmedlingen innan? Har den ändrats?

– Jag visste inte så mycket mer än att Arbetsförmedlingen är en myndighet som hjälper människor att få jobb. Det visade sig vara så mycket mer än så. Jag insåg att Arbetsförmedlingen är och förblir en viktig del av samhället och arbetsmarknaden. Alla de aktiviteter och insatser som vi erbjuder för att få individer in på arbetsmarknaden kan bidra till att många människor utvecklas och mår bra.

Hur ser du på om det finns möjligheter till utveckling för dig?

– Det finns goda möjligheter att utvecklas för den som vill. Jag tar gärna på mig nya uppdrag och utnyttjar de tillfällen jag får.

Om du skulle rekommendera en vän att söka sig till Arbetsförmedlingen, vilka argument skulle du i första hand använda?

– Det är en arbetsplats där man verkligen trivs och utvecklas både jobbmässigt och personligt. Det känns bra att jobba på en arbetsplats som erbjuder mångfald. Ålder, kön eller nationalitet spelar ingen roll, alla är välkomna här!

Vad tycker du mest om att göra på fritiden?

– Mycket av min fritid ägnar jag åt att vara med min familj, det kan vara allt från att vi tar promenader eller bakar tillsammans med barnen.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Här ser du vilka lediga jobb som finns att söka hos oss just nu.

Lediga jobb

Läs mer om Arbetsförmedlingen som arbetgivare och vad det innebär att arbeta hos oss.

Vi erbjuder