Förbättringar och buggfixar i MFSA 16 maj

Publicerad: 2024-05-15

Vi fortsätter arbetet med att förbättra funktionaliteten i MFSA (Mina sidor fristående aktörer). Här listar vi vilka förbättringar som införs den 16 maj.

Förbättringar och buggfixar

  • I Behov av kontakt med Arbetsförmedlingen i den informativa rapporten finns det numer ett separat fält där du kan ange ditt telefonnummer så vi enkelt kan återkomma till dig vid behov.
  • Vi har tagit till oss er feedback om den förändring vi gjorde i förra releasen. Nu kan du välja att basera rapporten på antingen deltagarnas startdatum eller som tidigare på Inkom datum. Innehållet i exportfilen är oförändrat men vi har adderat valt datumurval i slutet av filnamnet så det blir tydligt vad exporten baseras på.
  • Vi kommer att aktivera ekonomiexporten igen efter att ha genomfört ett antal optimeringar i syfte att förbättra prestanda.
  • Fliken Kartläggning och Kompetens byter namn till bara Kartläggning för tjänsten karriärvägledning.
  • Felet som gjorde att det inte gick att uppdatera eller spara en kartläggning är åtgärdat.

Inget MFSA 17 maj – 20 maj

Arbetsförmedlingen genomför planerat underhåll av Mina sidor fristående aktörer mellan 17 maj klockan 16.30 och 20 maj klockan 8. Du kan inte använda tjänsten under den perioden.

Skyddade personuppgifter

För deltagare som tidigare har haft skyddade personuppgifter men inte har det längre kommer vi nu visa personuppgifterna i klartext i MSFA.

Korrekta användarstöd

För er information pågår det ett arbete där vi granskar alla användarstöd för att säkerställa att de är korrekta.