Ny söktjänst ger svar på vanliga frågor

Publicerad: 2023-10-20

Nu lanserar vi en sida med vanliga frågor och svar för leverantörer. Här kan du snabbt få svar på de vanligaste frågorna. Ytterligare en nyhet är att vi skapat en kontaktsida för leverantörer. Här får du en snabb överblick över de kontaktvägar vi har idag för leverantörer.

Sök eller bläddra

Vi har samlat närmare 200 av de vanligaste frågorna som kommit in till myndigheten från er leverantörer i en ny söktjänst som finns på arbetsförmedlingen.se. Här kan du enkelt få svar på återkommande frågor. På sidan kan du söka fram svar i ett fritextfält eller bläddra bland kategorier och frågor.

Svaren finns alltid tillgängliga

De frågor som hanteras i den nya söktjänsten omfattar hanteringen av våra upphandlade arbetsmarknadstjänster. Avtalsfrågor och liknande hänvisar vi till TendSign. Vi hanterar inte heller personärenden eller sekretessbelagd information i den nya söktjänsten.

– Frågor och svar-sidan kommer att uppdateras löpande. Söktjänsten bör därför bli mer och mer träffsäker med tiden, säger Mats Johansson sektionschef på Arbetsförmedlingens kommunikationsavdelning.

Enklare att hitta kontaktuppgifter

När du behöver kontakta oss har vi förenklat för dig genom att samla uppgifter om befintliga kontaktvägar på en ny webbsida. Vi hoppas att du ser dessa nyheter som användbara i ditt uppdrag och i samarbetet med oss.