Api:er och öppna data

På den här sidan informerar vi om hur du får tillgång till Arbetsförmedlingens samverkans-api:er och öppna data. Våra api:er kan användas av dig som är samverkanspartner till oss. Vår öppna data är fri för vem som helst att använda.

Med hjälp av api:er och öppna data kan utvecklare, journalister, forskare och samverkanspartners till oss göra analyser och bygga digitala tjänster – som i sin tur skapar samhällsnytta och värde för allmänheten.

Samverkans-api:er

Api:er (kräver identifiering och tillgång sker efter utförd behörighetskontroll) finns på vår samverkansportal. Du som kan använda dessa api:er är en samarbetspartner med Arbetsförmedlingen.

Samverkansportal för api:er (arbetsformedlingense.force.com/apiportal)

Öppna data

Arbetsförmedlingens öppna data finns publicerat på vår portal JobTech Development. Öppna datat finns för dig som utvecklar digitala tjänster, vill hitta nya samarbeten eller få djupare insikter om arbetsmarknaden. I portalen hittar du api:er, dataset, standarder och öppen källkod, allt är fritt tillgängligt för vem som helst att använda. Här kan du också dela med dig av data och källkod som andra kan ha nytta av.

Portal JobTech Development för öppna data (jobtechdev.se)

Kontakta oss

Använd formuläret om du har frågor eller vill veta mer om våra api:er och öppna data. Har du tekniska frågor hittar du kontakvägar i respektive portal.

Formulär för frågor om våra api:er och öppna data
4000
Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna återkoppla till dig. * (obligatorisk)
Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna återkoppla till dig.