Ring oss via Bildtelefoni.net, Texttelefoni.se eller Teletal

Om du har funktionsnedsättning eller behöver stöd vid telefonsamtal kan du ringa oss med hjälp av de kostnadsfria samtalsförmedlande tjänsterna Bildtelefoni.net, Textelefoni.se eller Teletal. Säg att du vill ringa 0771-416 416.

Kontakta oss via Bildtelefoni.net

Den samtalsförmedlande tjänsten Bildtelefoni.net möjliggör för personer som använder svenskt teckenspråk och personer som använder svenskt tal att ringa till varandra. Dessutom kan två eller flera personer som befinner sig på samma plats få spontana samtal distanstolkade. Bildtelefoni.net har öppet dygnet runt, året runt och är kostnadsfri.

SIP: tolk@tolk.sip.nu

Det går också bra att använda tjänsten via en app som nås via tjänstens webbplats eller mobilappen som finns tillgänglig på Google Play och App Store.

Mer om Bildtelefoni.net (bildtelefoni.net)

Kontakta oss via Texttelefoni.se

Texttelefoni.se förmedlar samtal mellan text och tal på både svenska och engelska. Den samtalsförmedlande tjänsten möjliggör för personer som kommunicerar via text och personer som använder tal att ringa till varandra. Tjänsten passar även hörselskadade som gärna pratar själva och hörande som har talsvårigheter. Texttelefoni.se har öppet dygnet runt, året runt och är kostnadsfri.

SIP: texttelefon@texttelefoni.se

Analog texttelefon: 020-600 600

Det går också bra att använda tjänsten via en app som nås via tjänstens webbplats eller mobilappen som finns tillgänglig på Google Play och App Store.

Mer om Texttelefoni.se (texttelefoni.se)

Kontakta oss via Teletal

Teletal är en samtalsförmedlande tjänst för alla som behöver hjälp och stöd vid telefonsamtal. Tjänsten ger stöd på svenska. De samtalande parterna har direktkontakt med varandra och en samtalstolk ger stöd vid behov, till exempel med att komma rätt i växeln, tolka otydligt tal och svåra ord i samtalet, ge minnesstöd eller skicka hem korta anteckningar om vad som sagts.

Telefon: 020-22 11 44

Mer om Teletal (teletal.se)