Nyhetsbrev för leverantörer

Prenumerera på Arbetsförmedlingens nyhetsbrev för leverantörer och få de senaste nyheterna som rör dig som leverantör av upphandlade arbetsmarknadstjänster.

Så hanterar vi dina personuppgifter

När du aktiverar din prenumeration av Arbetsförmedlingens nyhetsbrev för leverantörer samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter bestående av din e-postadress. Det gör vi för att du ska kunna ta del av Arbetsförmedlingens nyhetsbrev direkt i din e-post. Det gäller både dig som vill bli leverantör och du som redan är leverantör av upphandlade arbetsmarknadstjänster.

När du skrivit in din e-postadress finns den med i vårt register över mottagare för nyhetsbrevet.

För att vi ska kunna göra utskick via e-post till dig överför vi din mejladress till vårt personuppgiftsbiträde. Arbetsförmedlingen använder sig av en extern leverantör för att skicka nyhetsbrev. Det innebär att din e-postadress finns lagrad hos dem, men den får inte säljas vidare till eller användas av andra aktörer.

Din e-post kommer endast att användas för att du ska kunna ta emot nyhetsbrevet. Vi sparar din e-postadress så länge du är prenumerant. Du kan när du vill avsluta din prenumeration. Det gör du enkelt genom att klicka på avprenumerera i det e-postbrev som du som prenumerant tar emot.

Du kan också återkalla ditt samtycke genom att kontakta personuppgiftsansvarige: Arbetsförmedlingen på telefonnummer 0771-60 00 00, eller postadress: 113 99 Stockholm. Arbetsförmedlingen kommer då att radera de personuppgifter som detta samtycke omfattar.

Övriga rättigheter samt hur Arbetsförmedlingen behandlar personuppgifter