Jobba eller rekrytera i Europa

Dessa företag och organisationer ingår i Eures-nätverket. De kan hjälpa arbetssökande och arbetsgivare med olika tjänster inom matchning, rekrytering och information om arbetsmöjligheter på den europeiska arbetsmarknaden. Varje medlem eller partner beskriver själv sina tjänster.

Eures medlemmar

AB Företagsutveckling Lund

Sandson Företagsutveckling kan hjälpa dig som söker jobb i Europa, men även dig som är arbetsgivare och söker kompetens från annat EU/EES land. Detta görs i projektet Your First EURES Job som förutom mobilitetsservice även erbjuder ekonomiskt stöd. Vi arbetar också med Erasmus+ projekt, både som sändande och mottagande part.

Sandson Företagsutveckling Lunds webbplats

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är en medlem i Eures sedan etableringen av nätverket 1994. Våra drygt 30 Eures-rådgivare finns i hela landet och erbjuder ett brett utbud av kostnadsfria tjänster till både arbetssökande och arbetsgivare. På Platsbanken.se, Sveriges största annonssida för lediga arbeten, hittar du jobb både i Sverige och utomlands.

Arbetsförmedlingens webbplats

Hesore Consulting AB

För arbetssökande erbjuder vi information om hur du kan söka jobb inom Europa: stöd för resor med anledning av anställningsintervju, resor och bosättning, språkkurser, stöd för att skapa ansökningshandlingar på Euresportal samt matchning mellan arbetssökande och arbetsgivare. För arbetsgivare erbjuder vi rekryteringsstöd.

Hesore Consulting webbplats

JJ Bemanning AB

JJ Bemanning är ett rekryterings- och bemanningsföretag, främst riktat mot restauranger, hotell, receptioner, skolmatsalar, sjukhus, caféer och personalrestauranger som kan erbjuda EURES-tjänster.

JJ Bemannings webbplats

Lansera AB/Work International

Work International hjälper arbetsgivare att hitta kandidater inom EU. I vår rekryteringstjänst ingår kostnadsfria Eures-tjänster inom förmedling av information och uppladdning av platsannonser på Nationella arbetsförmedlingar.

Work Internationals webbplats

QuickStep Team AB

QuickStep Team erbjuder stöd till arbetssökande samt arbetsgivare inom EURES/Sverige, bland annat inom följande sektorer: vård och omsorg, lager samt transport och bygg.

QuickStep Teams webbplats

Worktasker AB

Worktasker erbjuder coachning och karriärvägledning. Vi arbetar för att utveckla både människor och företag. Worktasker tillhandahåller allt du behöver, till exempel personlig support, rekrytering och bemanning samt organisationsutveckling och affärsutveckling.

Worktaskers webbplats

Eures partner

Beteendekliniken Sverige

Beteendekliniken Sverige hjälper arbetstagare som söker arbete i annat EU/EES land, samt arbetsgivare som söker kompetens och vill rekrytera från annat EU/EES land. Tjänster vi erbjuder, även digitalt, är: matchning, information, karriärcoachning, vägledning, stödtjänster, rekryteringsevenemang och Drop’pin@EURES.

Beteendekliniken Sveriges webbplats

Handelskammaren Mälardalen Service AB

Det är många saker att tänka på i samband med en flytt till ett annat land, både för arbetsgivare och för medarbetaren. Handelskammarens Relocation Service team finns för att underlätta detta. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa företag och ser fram emot att höra från dig som behöver hjälp.

Handelskammaren Mälardalen Services webbplats

Iris Hadar AB

Många saker ska falla på plats för en lyckad matchning! Med stor erfarenhet inom SFI och jobbmatchning, erbjuder Iris möjlighet att utbilda din nya arbetskraft i svenska, redan innan flytten. Vi kan samtidigt matcha medföljande till arbete här i Sverige, för att öka chanserna till en långsiktig och hållbar anställning för er nya kollega.

Iris Hadars webbplats