5 februari 2018

Verksamt.se bästa webbplatsen i samhällskommunikation

Webbplatsen verksamt.se har utsetts till Sveriges bästa webbplats 2017 i kategorin Samhällskommunikation. På verksamt.se samlar Arbetsförmedlingen och andra myndigheter information och e-tjänster för den som ska starta eller driva företag.

Det är fjärde året i rad som verksamt.se var nominerad, men det är första gången som webbplatsen vinner.

Juryns motivering: ”Webbplatsen är ett föredöme bland myndighetssajter. Här får målgruppen en ingång till information och tjänster från flera myndigheter paketerat på ett användarvänligt sätt”.

Ger stöd åt småföretagare

På verksamt.se hjälper vi på Arbetsförmedlingen småföretagare att hitta viktig kompetens och den som vill starta ett företag att komma igång. Vi förser sajten med basinformation, nyheter och kampanjinnehåll. Fokus är dagens rekryteringsutmaning, anställningsstöd och starta eget-bidrag.

Under 2018 kommer Arbetsförmedlingen att engagera sig mer i det regionala informationsflödet, och vi hoppas på stor framgång även där. Vi kommer också bemanna arbetsgrupper för att utveckla verksamt.se både tekniskt och med nytt innehåll.

Mer information

Web Service Award är en tävling som baserar sig på Sveriges största webbplatsundersökning med svar från fler än 126 000 besökare. En expertjury använder sedan resultatet från undersökningen för att utse Sveriges bästa webbplatser.

Vinnare Web Service Award 2017

Om verksamt.se