Var med och bidra till vår digitala utveckling

Är du intresserad av att utveckla framtidens digitala tjänster? Tillsammans kan vi öka takten och göra så att fler människor snabbare och lättare hittar jobb.

Stäng

IT-rekryteringsfilmen

Text text text text.

Vi behöver dig

Vi är ständigt på jakt efter skickliga medarbetare som med hjälp av teknikens möjligheter kan utveckla befintliga lösningar och skapa nya tjänster – verktyg som gör mötena med arbetssökande och arbetsgivare enklare och mer effektiva.

Vi vill att varje medarbetare ska ha utrymme att nyttja sin potential, utvecklas på ett personligt plan och känna engagemang i sitt arbete. Vi flyttar fram gränserna för våra digitala tjänster men också för oss själva, varje dag. Vi vill ha just dig som delar vår gemensamma vilja, är nyfiken och vågar göra nya saker med nya metoder.

Arbetsförmedlingen har som mål att bli Sveriges modernaste myndighet. Vi ska ha en hög digital tillgänglighet, öppen för alla, oavsett vem du är eller var du bor. Just nu behövs Arbetsförmedlingen mer än någonsin och därför behöver vi dig. Hur kan du bidra?

Skicka en spontanansökan

Är du intresserad av att jobba med vår digitala utveckling som till exempel utvecklare, ux-designer, projektledare eller IT-tekniker men hittar inte något passande ledigt jobb just nu? Då kan du lämna in en spontanansökan som vi matchar med våra behov och möjligheter.

Länk - till vad..?

Lediga jobb

Spana in vilka lediga jobb som finns att söka hos oss just nu.

Lediga jobb