Jobba hos oss

Stäng

Hur är det att jobba på Arbetsförmedlingen?

Vi ställde frågan till ett antal medarbetare, och fick olika svar. "Jag kan se att jag skulle kunna jobba här länge, men i olika roller", sa en. "Jag önskar att andra visste hur utvecklande det kan vara", sa en annan. Se filmen och hör fler röster om jobbet som får Sverige i arbete.

Syntolkning av filmen

I filmen berättar ett antal olika medarbetare om hur de upplever att det är att jobba på Arbetsförmedlingen. Filmen klipper snabbt mellan de olika personerna som befinner sig i olika miljöer. Såhär säger de:

Omid Rahmanian, videomöten: Det är fantastiskt med utvecklingsmöjligheter.

Paulina Palm, samordnare: Det blir inte enformigt.

Michaela Lindesson, digitala möten, Stockholm: Man får vara med och förändra saker och ting.

Jan Furtemark, företagsrådgivare: Jobba på Arbetsförmedlingen det är att man får vara med om ytterligheter från ena dagen till andra dagen.

Päivi Korhonen Carlberg, Copy Lead: Vi jobbar hårt och har roligt på vägen.

Carolina Emanuelson, Talent Manager it: Det finns ett starkt engagemang och det finns en otrolig kompetens i hela verksamheten.

Linda Lagerstrand: Det är en förväntan på att jag ska göra mitt bästa för det svenska folket och det låter kanske storslaget men det känns viktigt.

Mai Terras, hållbarhetsstrateg: Det är samhällsnyttan ska jag säga som gör det här arbetet riktigt värdefullt varje dag.

Carolina Emanuelson, Talent Manager it: Det är variationen i mitt uppdrag som jag tycker är det som är allra allra bäst och som gör att jag trivs.

Mohammed Bashir Abdi, arbetsförmedlare: Vill man verkligen göra en resa inom Arbetsförmedlingen så är jag faktiskt ett praktexempel på det.

Tim Gavelli, samordnare: Man gör skillnad i samhället på individnivå.

Päivi Korhonen Carlberg, Copy lead: Jag kan se att jag skulle kunna vara här länge men antagligen ha olika roller.

Mohammed Bashir Abdi, arbetsförmedlare: Jag började som kundresurs, blev arbetsförmedlare och nu är jag uttagen till chefsprogrammet så inom ett år så kommer jag jobba som chef.

Omid Rahmanian, videomöten: Vi är innovativa i hur vi jobbar, i hur vi utvecklar digitala tjänster men även att vi har den mänskliga biten där vi försöker göra vårt bästa att stötta dem som behöver det från oss.

Paulina Palm, samordnare: Man får höra allas olika erfarenheter om livet, om arbete, om framtidsförhoppningar.

Mohammed Bashir Abdi, arbetsförmedlare: Jag skulle säga det funderar du på att söka jobb på Arbetsförmedlingen så har jag min armkrok redo. Vi, du och jag, kan förändra en annan människas liv och tillsammans kan vi göra Sverige rikare.

Mer om oss

Vi finns för alla

Vi för samman de som söker medarbetare med dem som söker jobb – så effektivt som möjligt.

Vårt uppdrag

Ständig utveckling

Sedan vi grundades för 100 år sedan har vi ständigt anpassat oss efter förändringarna i samhället.

Vår historia

Följ oss på Linkedin

På Linkedin kan du se vilka som jobbar hos oss. Genom att följa oss får du koll på vad som är på gång.

Arbetsförmedlingen på Linkedin