Fråga oss live

Publicerad: 2023-04-24

Nu har arbetssökande chansen att ställa frågor till Arbetsförmedlingen och få svar i direktsändning. Den 27 april klockan 13 är det fokus på tjänsten rusta och matcha i programmet Fråga oss live på arbetsformedlingen.se.

Tipsa dina deltagare om att de kan få svar på sina frågor om rusta och matcha i en livesändning på arbetsformedlingen.se på torsdag klockan 13.00. Då är det fokus på rusta och matcha i det direktsända programmet Fråga oss live.

- Vanliga frågor som vi fått tidigare är bland annat hur man byter leverantör, vem som kan få rusta och matcha, och till exempel om det räcker med att sjukanmäla sig till sin leverantör, berättar Charlotte Lindman, programledare.

Fredrik Willén, tjänsteutvecklare av rusta och matcha och Olga Rosca-Grönlund, processtödjare och arbetsförmedlare, svarar på frågor i programmet den 27 april.

Till den här mejladressen kan arbetssökande skicka in frågor i förväg:
fraga-oss-live@arbetsformedlingen.se

Om programmet

Fråga oss live är ett direktsänt program där arbetssökande kan ställa frågor till både arbetsförmedlare och experter. Programmet sänds varje torsdag klockan 13.00 och alla frågor är välkomna. Man kan skicka in frågorna i förväg om man vill.