Nyhetsbrev för leverantörer

Publicerad: 2023-01-26

Arbetsförmedlingen lanserar ett nyhetsbrev för leverantörer. Teckna dig för en prenumeration!

Nyhetsbrevet riktar sig i första hand till leverantörer av upphandlade arbetsmarknadstjänster, men även andra aktörer intresserade av området är välkomna som prenumeranter. Det kan till exempel vara företag som funderar på att ansöka om att bli leverantörer eller personer hos kommuner som arbetar med arbetsmarknadsfrågor.

I en första version kommer nyhetsbreven presentera artiklar som redan finns publicerade här på webbsidan ”Aktuellt” för leverantörer. Det blir alltså inget nytt material, utan nyhetsbreven ska ses som en service till våra leverantörer där vi samlar de artiklar, med rubrik och ingress, som vi publicerat senaste tiden.

Frekvensen för utskicken kommer vara cirka en gång i månaden. Vid större antal publicerade artiklar kan det bli oftare och under semestertider troligtvis mer sällan.

Möjligheten att teckna sig för en prenumeration av nyhetsbrevet finns i samband med de nyhetsartiklar som publiceras på sidan ”Aktuellt” för leverantörer. Du hittar även länk nedan under ”Relaterad information”.

Relaterad information

Nyhetsbrev för leverantörer