Resultatredovisning i ”Mina sidor för fristående aktörer”

Publicerad: 2022-03-09

Funktionen för resultatredovisning är nu lanserad, vilket innebär att du nu kan skicka in den via ”Mina sidor för fristående aktörer”.

Artikeln är uppdaterad 10 mars. Text har ändrats under "Hantering behövs mellan inskick".

Från idag onsdag 9 mars kan du som är leverantör inom rusta och matcha skicka in resultatredovisningar via ”Mina sidor för fristående aktörer”. Även funktionen ”Signal om arbete eller studier” är lanserad i Mina sidor, och du behöver skicka in den innan du skickar in en resultatredovisning. Det gäller även om du tidigare meddelat jobb eller studier via den informativa rapporten.

Hantering behövs mellan inskick

Vi behöver hantera "Signal om arbete eller studier" innan du kan skicka in "Resultatredovisningen". Om du, när du skickar in resultatredovisningen, får meddelandet "Resultatredovisningen kan inte skickas in för att tjänstens status är aktiv" betyder det att den inte är hanterad av oss än. Först när du ser status "Hanterad" och att beslutet om tjänsten är avslutad eller avbruten går det bra att skicka in resultatredovisningen. Det är Arbetsförmedlingen som gör bedömningen om och när tjänsten ska avbrytas.

Skicka in bilaga med vanlig post

I den första versionen av resultatredovisningen i ”Mina sidor för fristående aktörer” kan du inte bifoga bilaga. Du behöver i stället skicka in de betyg och intyg som behövs för att verifiera resultatredovisningar med vanlig post. Adressen dit du ska skicka betyg och intyg är:

Arbetsförmedlingen
FE 8051
10767 Stockholm

Du hittar mer information om funktionerna för att skicka in ”Signal om arbete eller studier” och ”Resultatredovisning” i det uppdaterade användarstödet som finns under Relaterad information. 

Rusta och matcha medfinansieras av Europeiska unionen/Europeiska socialfonden