Resultatredovisning i ”Mina sidor för fristående aktörer”

Publicerad: 2022-02-16

I dagarna skulle de första resultatredovisningarna för rusta och matcha i etapp 2 kunna skickas in via ”Mina sidor för fristående aktörer”. Lanseringen av funktionen är försenad och beräknas finnas på plats i vecka 9. Du kan därför inte skicka in din redovisning förrän då.

Vänta med att skicka in din redovisning

Etapp 2 av rusta och matcha har nu varit igång i fyra månader och det är dags att skicka in resultatredovisning för de första deltagarna. I dagsläget är det inte möjligt att göra det via ”Mina sidor för fristående aktörer”. Du som är leverantör av rusta och matcha behöver därför vänta med att skicka in resultatredovisningen tills funktionen finns på plats i systemet. Funktionen för att skicka in resultatredovisning kommer att lanseras i ”Mina sidor för fristående aktörer” under vecka 9.

”Signal om arbete eller studier” skickas in före resultatredovisning

Samtidigt som resultatredovisningen lanseras även ”Signal om arbete eller studier” i ”Mina sidor för fristående aktörer”. Du kommer att behöva skicka in ”Signal om arbete eller studier” innan resultatredovisningen. Det gäller även om du tidigare meddelat jobb eller studier via den informativa rapporten. I den första versionen av resultatredovisning i ”Mina sidor för fristående aktörer” kommer du inte att kunna bifoga bilaga. Du behöver i stället skicka in de betyg och intyg som behövs för att verifiera resultatredovisningar med vanlig post. Adressen dit du ska skicka betyg och intyg är:

Arbetsförmedlingen
FE 8051
10767 Stockholm

Fler nyheter

Förutom resultatredovisningen kommer även en del andra nyheter i ”Mina sidor för fristående aktörer”. Sedan förra veckan är det till exempel möjligt att söka på genomförandereferens i deltagarlistan. Och i mitten på vecka 8 släpps bland annat en funktion som gör det möjligt att ta bort personalkonton.

– Vi jobbar för fullt med att stegvis utveckla ”Mina sidor för fristående aktörer”, berättar Örjan Runervik, produktansvarig på Arbetsförmedlingen. Releaser av nya funktioner kommer var 14:e dag. Vi arbetar också löpande med att förbättra användarvänligheten utifrån den feedback vi får av våra leverantörer.


Rusta och matcha medfinansieras av Europeiska unionen/Europeiska socialfonden