Webbinarium om rusta och matcha för kommuner

Publicerad: 2021-11-10

Tisdagen den 9 november genomförde Arbetsförmedlingen ett webbinarium för kommuner om tjänsten och samverkan kring rusta och matcha. Närmare 800 deltog under direktsändningen.

Med i studion fanns Tomislavka Barisic, enhetschef tjänsteutveckling leverantörer och Emil Johansson, enhetschef utbilda och samverka, från Arbetsförmedlingen. Dessutom fanns Per Tegnemo, arbetsmarknadschef på Oskarshamns kommun, Cecilia Drehmer, arbetsmarknadschef på Mönsterås kommun, Niclas Henricsson, områdeschef på Lernia i Kalmar och Karin Sargent, sektionschef på Arbetsförmedlingen i Oskarshamn med via länk. Programledare var Susanne Delastacia.

På agendan fanns bland annat introduktion om tjänsten rusta och matcha, samverkan mellan Arbetsförmedlingen, kommunerna och leverantörerna samt en dialog om regional samverkan kring rusta och matcha i Oskarshamns och Mönsterås kommun.

Nu kan du se webbinariet i efterhand.

webbinarium

Rusta och matcha för kommuner

På agendan fanns bland annat introduktion om tjänsten rusta och matcha och samverkan mellan Arbetsförmedlingen, kommunerna och leverantörerna.

Rusta och matcha medfinansieras av
Europeiska unionen/Europeiska socialfonden

Relaterad information

Du hittar mer information om tjänsten rusta och matcha och införandet under 2021 i länkarna nedan.

Betydelsefulla dialoger med landets kommuner

Information om rusta och matcha

Frågor och svar om rusta och matcha