Öka dina chanser till jobb – gå en arbetsmarknadsutbildning

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och intresserad av att utbilda dig till ett yrke där det behövs personal? Runt om i landet har vi ett stort antal arbetsmarknadsutbildningar. Ta reda på om en utbildning passar dig genom att göra ett studiebesök hos utbildningsanordnaren.

Anmäl intresse för studiebesök

Här hittar du våra aktuella arbetsmarknadsutbildningar. Ta reda på om en utbildning passar dig genom att göra ett studiebesök hos utbildningsanordnaren. Studiebesöken sker oftast digitalt via videosamtal.

Anmäl dig genom att mejla kontaktpersonen för den eller de utbildningar du är intresserad av. Utbildningsanordnaren hör sen av sig till dig med bekräftelse om att ni kan ses.

Vad är arbetsmarknadsutbildning?

En arbetsmarknadsutbildning gör dig mer attraktiv på den aktuella arbetsmarknaden. Utbildningen är ofta skräddarsydd tillsammans med en specifik arbetsgivare.

Arbetsmarknadsutbildning

Få dina kunskaper validerade

Har du redan kunskaper men ingen formell utbildning eller intyg kan du få dina yrkeskunskaper validerade och få dessa formellt erkända och dokumenterade i form av till exempel intyg, betyg eller certifiering. Du kan också ha betyg eller intyg från ett annat land som inte erkänns på den svenska arbetsmarknaden.

Om yrkesvalidering