Stora jobbchanser på Bazaren - Sveriges största rekryteringsmässa

Publicerad: 2024-02-05

Är du på jakt efter ett jobb, en utbildning eller vill starta eget? Missa då inte Bazaren, Sveriges största rekryterings- och utbildningsmässa, den 22-23 februari på Stockholm Waterfront.

På plats på Bazaren finns arbetsgivare inom ett stort antal yrkesområden som behöver anställa personal. Här finns lediga jobb inom exempelvis försäljning, besöksnäring, kontor, transport, IT, teknik, logistik, skola, vård- och omsorg och mycket annat.

I utställarnas montrar har du möjlighet att presentera dig och ställa frågor direkt till arbetsgivare och företag. Om du är intresserad av att gå en utbildning som kan leda till ett jobb, eller starta eget företag finns rådgivning och information om hur du gör.

Få stöd av oss på Bazaren

Arbetsförmedlingen är medarrangör till Bazaren och finns på plats för att hjälpa dig i ditt jobbsökande. Hos oss får du tips om hur du vässar ditt cv, hittar dina dolda kompetenser och andra smarta knep. Vi har även information om våra aktuella arbetsmarknadsutbildningar och vilka stöd du kan få om du är intresserad av att starta ett eget företag.

Från norra Sverige deltar arbetsgivare från en mängd branscher med stora behov av att anställa personal. Flera kommuner är också på plats och kan tillsammans med Arbetsförmedlingens representanter berätta hur du söker jobben och hur det är att bo i norra Sverige.

Ladda upp med Arbetsförmedlingen

Innan du träffar arbetsgivarna på mässan har du möjlighet att ladda upp tillsammans med Arbetsförmedlingen i vår monter direkt till höger i entrén. Där får du bland annat hjälp att formulera dina kunskaper och förmågor, hitta yrken som passar dig, fylla på ditt cv och en mängd andra jobbsökartips.

Exempel på hur du kan ladda upp med Arbetsförmedlingen

Jobba i norra Sverige

Norra Sverige behöver massor av arbetskraft nu och en lång tid framöver. Anledningen är att industrier satsar på ny grön teknik i norr - vilket skapar stora behov av personal både inom industrin och alla andra slags jobb som behövs för att ett samhälle ska fungera.

Exempel på några av de mest efterfrågade yrkena är butiksbiträden, chaufförer, kock- och restaurangpersonal, ekonomer, socionomer, barnskötare, elektriker, svetsare och mekaniker.

Hur du hittar jobben i norra Sverige

Bazaren - när och var?

Tid: 22 och 23 februari kl. 10-17.
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre.
Hitta dit: Stockholm Waterfront ligger precis bredvid Stockholms centralstation. Adressen är Nils Ericsons plan 4 och du kan gå in via Klarabergsviadukten 59.

Region Stockholms webbsida om Bazaren