Utveckla din digitala kompetens och bli mer anställningsbar

Publicerad: 13 oktober 2021

Det har blivit allt viktigt att ha digital kompetens i arbetslivet. Fredagen den 15 oktober är Arbetsförmedlingen är med på nationella temadagen Digitalidag och informerar om digitala tjänster och verktyg som kan hjälpa dig att hitta och få ett jobb.

Kvinna ligger i soffa med ipad.

Digitalisering är inte bara ettor och nollor. Du behöver hänga med i den digitala utvecklingen för att klara av att använda samhällstjänster i vardagen, söka jobb och för att många yrken förändras och ställer högre krav på oss att vara mer digitala.

Fredagen den 15 oktober är Arbetsförmedlingen är med på den nationella temadagen Digitalidag där ett stort antal samhällsaktörer informerar om nyttiga digitala tjänster. Totalt sker 1 270 aktiviteter på över 200 orter runt om i Sverige. 

Digitalidag.org

Vårt digitala stöd till dig

Arbetsförmedlingen är med och informerar om digitala tjänster och verktyg som kan hjälpa dig att hitta och få ett jobb, bland annat med:

  • Webbsida som hjälper dig att hitta till flera digitala tjänster och verktyg som rör karriärvägledning och kompetensutveckling
    digitalidag.arbetsformedlingen.se
  • Utbildningar i digitala vardagskunskaper, bland annat hur du söker jobb på nätet och kommunicerar digitalt
    digitalajag.se
  • Webbinarier som rör jobbsökande, karriärutveckling och arbetsliv
    arbetsformedlingen.se/play

Delta digitalt eller ring och få vägledning

Ta del av aktiviteterna på Digitalidags webb eller få digital vägledning över telefon.

Fredag 15 oktober klockan 9-17 kan du ringa till Digitalidag: 010-550 25 00 och få guidning i var du praktiskt kan få hjälp med digitala verktyg och tjänster.

Digitalidags logotyp