Nyfiken på utbildning? Gå på en digital utbildningsmässa!

Publicerad: 19 februari 2021

Onsdag 24 februari anordnar Arbetsförmedlingen i Umeå en digital utbildningsmässa för dig som är nyfiken på studier, oavsett hur din situation ser ut. Alla som är intresserade är välkomna.

Människor på en byggarbetsplats

På mässan kommer du få information om många olika utbildningar. Till exempel de som leder till ett jobb som yrkesförare, undersköterska, fordonstekniker, snickare, hälsopedagog, industritekniker och barnskötare. Och många fler.

Mässan hålls klockan 13.00 -15.00. Den inleds med en introduktion till hur den fungerar. Utbildningsanordnare presenterar sedan sina utbildningar kl 13.30, 14.00 och 14.30. Du behöver inte anmäla dig till mässan i förväg. I stället kommer det på den här sidan finnas en länk du ska klicka på när mässan startar. Här kan du också läsa mer om mässan.

På plats finns chefer, lärare och samordnare som berättar om arbetsmarknadsutbildningar, kommunala vuxenutbildningar och folkhögskoleutbildningar. Från Arbetsförmedlingen kommer Amanda Torneus och Anita Prins, som är företagsrådgivare, att delta. De kommer att finnas i det digitala rummet ”Introduktion”.

Missa inte senaste jobbtipsen!

Ange högst 255 tecken i fältet för e-postadress.
Ange minst 7 tecken i fältet för e-postadress
Ange adressen i fältet för e-postadress
E-postadressen är inte giltig. Vänligen försök igen.

Så hanterar vi dina personuppgifter