Anmäl dig till jobb- och studiemässan Bazaren

Publicerad: 18 november 2020

Den 3 till 4 december hålls nästa upplaga av Bazaren, Sveriges största mässa för jobb, utbildning och starta eget. För första gången kommer mässan bli helt digital. Det enda som behövs för att delta är en internetuppkoppling och en dator eller mobil.

Man med hörlurar kollar på sin datorskärm

Bazaren är en kostnadsfri mässa för dig som söker jobb eller vill börja studera. Den anordnas av Region Stockholm tillsammans med Länsstyrelsen Stockholm, Stockholm stad, Nyföretagarcentrum och Arbetsförmedlingen. Främst riktar den sig till dig som bor i, eller i närheten av Stockholm.

Besök digitalt

Precis som tidigare år kan du som besöker mässan digitalt få kontakt med potentiella arbetsgivare och söka lediga jobb. Det är därför bra att ha ett digitalt CV som du laddar upp i verktyget.

På mässan kommer över 50 företag, utbildningssamordnare och organisationer att finnas representerade med virtuella montrar. I montrarna kan du lära dig mer om företagen, ställa frågor och prata med företagen i deras chatt. Under mässdagarna kan du också lyssna på ett flertal intressanta webbinarier – föreläsningar på webben – och få användbara tips och råd som hjälper dig i ditt arbetssökande.

Så gör du för att delta

Båda dagarna har samma upplägg, så du kan välja vilken dag som passar dig bäst. Du deltar från en dator eller smarttelefon, men för att få den bästa upplevelsen rekommenderas det att du besöker mässan från en dator.

Anmäl dig idag och läs mer på sll.se/bazaren

Missa inte senaste jobbtipsen!

Ange högst 255 tecken i fältet för e-postadress.
Ange minst 7 tecken i fältet för e-postadress
Ange adressen i fältet för e-postadress
E-postadressen är inte giltig. Vänligen försök igen.

Så hanterar vi dina personuppgifter