Karolinska Universitetssjukhusets håller digital jobbmässa för sjuksköterskor

Publicerad: 3 november 2020

Är du sjuksköterska och redo att ta nästa steg i karriären? Passa då på att delta på en digital jobbmässa när Karolinska Universitetssjukhuset söker personal! Vi sänder jobbmässan live fredagen den 20 november klockan 10. Du deltar via din mobil eller dator.

Sjuksköterskor på Karolinska i ett glädjehopp över att snart få nya kollegor genom en rekryteringsmässa.

Den 20 november håller Karolinska Universitetssjukhuset för andra gången en digital rekryteringsträff där de livesänder en spännande jobbmässa. Den digitala jobbmässan riktar sig främst till dig som är sjuksköterska och är intresserad av att få en inblick i hur det är att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus.

Du kommer att få veta mer om vad som är på gång på Karolinska och vad de kan erbjuda dig som medarbetare. Oavsett om du är arbetssökande, sugen på nya karriärmöjligheter eller bara är allmänt intresserad av deras verksamhet får du gärna delta. Detta är en möjlighet du inte vill missa!

  • Vart? Du deltar via länk på din mobil eller dator
  • När? 20 november
  • Tid? Klockan 10-11

Så här går det till

Karolinskamässan kan liknas vid en fysisk rekryteringsträff på så sätt att mötena sker i realtid. Dock med en stor skillnad – den är helt digital – både du och arbetsgivaren deltar via webben. Karolinskamässan består av två delar:

  • Webbsändning
  • Personligt digitalt möte/Snabbintervju

Webbsändning

Är du redo för ett nytt spännande äventyr eller vill du lära dig mer om en intressant arbetsgivare?

Nu har du chansen att delta på Karolinskamässan online där du får möta rekryterande chefer och höra om deras syn på framtida sjukvård. Samtidigt kommer ett 50-tal spännande tjänster för sjuksköterskor att presenteras.

Under hela sändningen kan du ställa frågor till Karolinskas rekryterare via en chatt. Det bästa av allt är att du kan anmäla dig till en videointervju samma dag och därmed söka jobb direkt.

Du behöver inte anmäla dig till webbsändningen, utan följer bara länken när sändningen börjar.

Personligt digitalt möte/Snabbintervju

Är det något du fortfarande undrar över? Ingen fara - direkt efter webbsändningen kan du anmäla dig till ett personligt digitalt möte där du har möjlighet att ställa dina frågor.

Är du redo för en snabbintervju? Du anmäler dig via en länk och kommer då i kontakt med rekryteringsansvariga på Karolinska. Intervjuerna är 7-8 minuter långa och sker via livevideo.

Anmäl dig till snabbintervju

Missa inte senaste jobbtipsen!

Ange högst 255 tecken i fältet för e-postadress.
Ange minst 7 tecken i fältet för e-postadress
Ange adressen i fältet för e-postadress
E-postadressen är inte giltig. Vänligen försök igen.

Så hanterar vi dina personuppgifter