Vill du starta eget? Missa inte det här webbinariet

Publicerad: 14 september 2020

Vad är skillnaden på aktiebolag och enskild firma? Vad måste finnas med i en affärsplan, och vad händer om du har eget företag och blir sjuk? Det och mycket annat kan du få svar på i webbinariet Verksamt.se Live: Starta eget som sänds på fredag den 18 september.

Man pratar i telefon om sin affärsidé.

Få tips och guidning så att du kan ta nästa steg i att förverkliga dina företagsdrömmar. Under detta kostnadsfria halvdagswebbinar får du svar på de vanligaste frågorna om att starta eget. Allt du behöver för att delta är en internetuppkoppling och en dator eller smarttelefon.

I webbinariet kommer experter från totalt fem olika myndigheter att svara på vad just deras myndighet kan hjälpa dig med. Programmet är tre timmar, men du bestämmer själv om du vill se hela webbinariet eller endast de delar du tycker verkar vara intressanta för just dig.

Du kan också chatta och ställa frågor efter varje programpunkt. Efteråt finns möjlighet att boka in ett enskilt videomöte med en myndighetsexpert om du har någon fundering som du inte fått svar på.

Så anmäler du dig

Låter detta som något som kan passa dig? Anmäl dig och läs mer om programmet på Verksamt.se.

Anmälan till webbinariet och program

Missa inte senaste jobbtipsen!

Ange högst 255 tecken i fältet för e-postadress.
Ange minst 7 tecken i fältet för e-postadress
Ange adressen i fältet för e-postadress
E-postadressen är inte giltig. Vänligen försök igen.

Så hanterar vi dina personuppgifter