Karolinska sjukhusets digitala jobbmässa för sjuksköterskor

Publicerad: 10 juli 2020

Är du sjuksköterska och redo att ta nästa steg i karriären? Passa då på att delta på en digital jobbmässa när Karolinska sjukhuset söker personal! Vi sänder mässan live onsdagen den 2 september. Du deltar via din mobil eller dator.

En sjuksköterska

Den 2 september mellan klockan 16.30 och 20.00 kan du träffa Karolinska Universitetssjukhuset när de på en digital jobbmässa via Arbetsförmedlingen söker ett 100-tal sjuksköterskor. De har tjänster för dig som är grundutbildad sjuksköterska men även för dig som har kommit lite längre i karriären eller är specialistsjuksköterska.

Jobbmässan kan liknas vid en fysisk rekryteringsmässa på så sätt att mötena sker i realtid. Dock med en stor skillnad – den är helt digital – både du och representanter från Karolinska deltar via webben. Jobbmässan består av två delar:

  • Webbsändning
  • Snabbintervjuer

Webbsändning

Är du sjuksköterska och redo att ta nästa steg i karriären, få unik kompetens, möta nya utmaningar och är beredd att vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö där forskning och teknologi spelar stor roll?

Nu har du chansen att delta på en jobbmässa online och få höra när representanter från Karolinska berättar om sina tjänster och sin verksamhet.

Under sändningen kan du ställa frågor via en chatt. Du behöver inte anmäla dig till webbsändningen. Det bästa av allt är att du kan anmäla dig till en videointervju samma dag och därmed söka jobb direkt. Mässan kommer du att nå från den här sidan när det är dags.

Snabbintervju (videointervju)

Efter webbsändningen kan du anmäla dig till en snabbintervju. Intervjun är 7-8 minuter lång och sker via livevideo. På intervjun får du en chans att prata enskilt med representanter från Karolinska sjukhuset.

Boka av 2 september redan nu, mer information kommer!

Information om tjänsterna finns på Karolinska Universitetssjukhusets webbplats

Missa inte senaste jobbtipsen!

Ange högst 255 tecken i fältet för e-postadress.
Ange minst 7 tecken i fältet för e-postadress
Ange adressen i fältet för e-postadress
E-postadressen är inte giltig. Vänligen försök igen.

Så hanterar vi dina personuppgifter