Snabbintervjuer – rekrytera via video

Framtidens rekrytering blir mer digital. Håll anställningsintervjun digitalt med hjälp av vårt rekryteringsverktyg snabbintervjuer. I snabbintervjuer kan du spara kandidaternas svar på dina intervjufrågor och få en bra överblick på om de uppfyller dina krav. Ett enkelt verktyg för dig som vill rekrytera online.

Skapa en snabbintervju

Skapa konto och logga in

Du kan använda din mobil, surfplatta eller dator för att hålla videointervjuer med kandidater.

Logga in på ditt arbetsgivarkonto

Har du inget konto kan du skapa ett konto kostnadsfritt.

Skapa arbetsgivarkonto

Boka in dina intervjuer

Bestäm tid för digital intervju och bjud in dina kandidater till en videointervju online. Innan intervjuerna kan du förbereda dina intervjufrågor i rekryteringsverktyget samt ange vilka egenskaper och kompetenser som du söker.

Dokumentera varje intervju

Under dina arbetsintervjuer kan du enkelt dokumentera det som känns viktigt och använda som ett stöd i den fortsatta rekryteringsprocessen. Efter intervjun får du en sammanställning som du kan skriva ut eller spara som en pdf. Sammanställningen kan hjälpa dig att rekrytera rätt.

Villkor för snabbintervjuer

Innan du använder snabbintervjuer som ett sätt att intervjua kandidater online måste du känna till våra villkor. Ett av villkoren är att du som arbetsgivare har för avsikt att erbjuda en anställning.

Villkor för snabbintervjuer

Vill du veta mer om snabbintervjuer?

Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna som rör snabbintervjuer.

Vanliga frågor och svar om snabbintervjuer

Lyckas med anställningsintervjun

Att hålla strukturerade intervjuer kan vara en konst och kräver viss intervjuteknik. Att vara väl förberedd och ha rätt förutsättningar är viktiga faktorer för att hålla en effektiv arbetsintervju.

Håll effektiva anställningsintervjuer