Snabbintervjuer – rekrytera via video

Håll anställningsintervjun digitalt med hjälp av vårt rekryteringsverktyg snabbintervjuer. I snabbintervjuer kan du skriva ner och spara kandidaternas svar på dina intervjufrågor och få en bra överblick på om de uppfyller dina krav.

Skapa en snabbintervju

Skapa konto och logga in

Du kan använda din mobil, surfplatta eller dator för att hålla videointervjuer med kandidater.

Logga in på ditt arbetsgivarkonto

Har du inget konto kan du skapa ett konto kostnadsfritt.

Skapa arbetsgivarkonto

Boka in dina intervjuer

Bestäm tid för intervjuerna och bjud in dina kandidater till ett videosamtal. Innan intervjuerna kan du förbereda dina intervjufrågor i rekryteringsverktyget samt samt ange vilka egenskaper och kompetenser som du söker.

Dokumentera varje intervju

Under intervjun kan du enkelt dokumentera det som känns viktigt och använda som ett stöd i den fortsatta rekryteringsprocessen. Efter intervjun får du en sammanställning som du kan skriva ut eller spara som en pdf.

Villkor för snabbintervjuer

Innan du använder snabbintervjuer som ett sätt att träffa kandidater online måste du känna till våra villkor. Ett av villkoren är att du som arbetsgivare har för avsikt att erbjuda en anställning.

Villkor för snabbintervjuer

Vill du veta mer om snabbintervjuer?

Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna som rör snabbintervjuer.

Vanliga frågor och svar om snabbintervjuer

Lyckas med anställningsintervjun

Att hålla strukturerade intervjuer kan vara en konst. Att vara väl förberedd och ha rätt förutsättningar är viktiga faktorer för att hålla en effektiv anställningsintervju.

Håll effektiva anställningsintervjuer