Hitta ny personal på Matjobb 2022

Publicerad: 8 september 2021

Söker du personal? Den 26 januari är det dags för Matjobb 2022 – Sveriges första digitala rekryteringsmässa för företag inom gröna näringar och livsmedelsproduktion.

Personer sysselsatta med verksamheter inom lantbruk och livsmedelsproduktion.

Är du lantbrukare? Har du en odling? Bedriver ni livsmedelsproduktion? Matjobb 2022 är mässan för dig som söker personal till din verksamhet. Vi välkomnar alla matproducerande företag, från primärproduktion till förädlingsindustri, som behöver anställa personal.

Nu kan du som har företag inom jordbruk, odling och industri visa upp din verksamhet och direkt möta arbetssökande som är intresserade av jobb i din bransch.

Anmäl intresse

Att delta i Matjobb 2022 är kostnadsfritt! Här kan ni enkelt anmäla ert intresse genom att skicka ett mejl till oss:

Anmäl intresse för att delta i Matjobb 2022

Hur går det till?

Matjobb 2022 är en digital mässa där både företag och besökare deltar via webben. Mässan består av en webbsändning där arbetsgivarna presenterar sina företag och lediga tjänster samt snabbintervjuer där besökarna har möjlighet att presentera sig för arbetsgivarna.

Vilka är vi?

Matjobb 2022 arrangeras av Arbetsförmedlingens ESF-projekt Mer mat Fler jobb. LRF och Li har ett systerprojekt med samma namn som också står bakom Matjobb 2022.

Mer om projekten