Färre kontor – fler digitala tjänster

Publicerad: 21 mars 2019

Arbetsförmedlingen förändras. I denna förändring ökar vi vår närvaro digitalt och fortsätter att arbeta dedikerat med dig som är arbetsgivare och kund hos oss.

Personer samtalar inne på ett förmedlingskontor.

Du har säkert redan läst att Arbetsförmedlingen förändras. 4 500 medarbetare har varslats och mer än hälften av kontoren ska avvecklas. Den 28 mars tog man fram ett förslag till Arbetsförmedlingens framtida kontorsnät. Du som redan har ett samarbete eller en kontaktperson på ett kontor som föreslås att stängas, fortsätter med det tills vidare.

Samtidigt ökar våra digitala självservicetjänster och vår service via telefon, chatt och video, så att du ska få bättre guidning när du rekryterar och driver ditt företag.

Gör det bäst själv med våra digitala tjänster

Det går snabbt att själv lägga upp en annons i vår Platsbank. Du har full kontroll och kan redigera och avpublicera den när du vill. Det är lätt att följa hur många som har sett den, hur många som har sökt och vilka kandidater som bäst matchar din efterfrågan.

Nästan alla arbetsgivare använder redan idag den digitala möjligheten att annonsera och är nöjda med det. En av anledningarna är att du som arbetsgivare vet bäst vilken kandidat du söker och får ett bättre helhetsgrepp över din rekryteringsprocess.

Förutom annonsera kan du bland annat:

Söka bland profiler i vår kandidatbank

Få en träfflista bland på matchande kandidater, spara dina sökningar och ta direkt kontakt med personer du vill ta vidare i din rekrytering.

Skapa en företagsprofil

Attrahera kandidater, stärk ert varumärke och öka er synlighet genom en tydligare marknadsföring. När du syns mer ökar du chanserna att locka rätt kandidater.

Snabbintervjuer

Träffa flera kandidater snabbt och smidigt med korta videosamtal. Verktyget hjälper dig att boka intervjuer, strukturera upp samtalet och sammanställa dina intervjuanteckningar på ett överskådligt sätt.

Se alla våra digitala tjänster här